SIDEBAR

2016

dec 31 2016

Tijd voor een jaaroverzicht!

Januari: het is een zachte winter en de hamamelis staat al mooi in bloei in de Plantentuin Kleine Boerderij in Merksplas.

Februari: nu is het aan de Chinese gemeenschap om nieuwjaar te vieren. Dit moment is toch op mijn netvlies blijven hangen.

Maart: op stap in Antwerpen, waar ik deze ‘vier op een rij’ fotografeerde.

April: Berlijn, in de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche waar in december nog de aanslag plaatsvond.

Mei: het insectenseizoen gaat weer van start met de eerste uitsluipende libellen.

Juni: ik vind het heel moeilijk om nieuwe locaties voor landschapsfotografie te vinden die perfect aan mijn verwachtingen voldoen. Toch gelukt in 2016.

Juli: tijd voor vakantie. Bij het fotograferen in de duinen vond ik deze volledig uitgedroogde kikker die totaal verkeerd terecht was gekomen.

Augustus: nog altijd tijd voor vakantie. Een droom komt uit: ik kan een auerhoen fotograferen in Zweden. Puur natuur, geen schuilhuttenwerk. Hij heeft me wel aangevallen wegens teveel testosteron (langs zijn kant).

September: het schooljaar gaat van start, en dat is veel werk. Voor mij, maar ook voor de kinderen die hier aan hun vaardigheden werken.

Oktober: ik bevind me in de duinen aan de Belgische kust. Wanneer er niet veel betreding is en wat wind, ontstaan er mooie zandstructuren.

November: toch nog een paddenstoeltje meepikken.

December: het jaar wordt afgesloten met een concert van Hooverphonic in de vernieuwde Elisabethzaal. Ongelooflijk welk talent Alex Callier nu weer heeft gevonden: Pieter Peirsman, Kimbeley D’hondt en Nina Sampermans. Hun dummer lijkt wat op Gert Arijs. Jammer dat nog zoveel mensen tijdens concerten foto’s maken en filmen. Als fotograaf kan ik me daaraan storen. Ik hoop dus op fotografenvrije concerten in 2017!

De beste wensen voor 2017!!!

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.