OVER MIJ

Danny Laps is een fotograaf met een opmerkelijk oog voor detail. Zowel in kleine als grote dingen.

Al sinds zijn kinderjaren is Danny bezig met het kleine. Toen ging zijn interesse uit naar planten en beestjes. Hierdoor ontstond zijn passie voor natuurfotografie. Hij verruimde zijn blik, door ook stad en mens te fotograferen, steeds met behoud voor dat oog voor detail.

Detail kan in iets klein zitten, zoals een macrofoto van een vlinder. De schubben op zijn vleugels, het motief op zijn voelsprieten, …

Natuurlijk licht, spontane omstandigheden, op het juiste moment op de juiste plaats.

Detail kan in iets groot zitten, zoals een flatgebouw. De grote ramen worden kleine miniaturen, of het valt op dat de toiletten op elke verdieping onder mekaar liggen.

OVER MIJN FOTO’S

Mijn foto’s zijn tot stand gekomen vanuit de filosofie van natuurfotografie: werken met natuurlijke omstandigheden. De foto’s zijn ongeposeerd, er werd natuurlijk licht gebruikt en er werd niets toegevoegd of verwijderd.

Het ontwikkelen gebeurt in Lightroom. Over dit programma geef ik ook cursussen en workshops. Meer info op cursuslightroom.com

CONTACTEER MIJ

Een vraag over mijn foto's? Interesse in een cursus of workshop?
Bedankt voor je bezoek aan deze website, en stuur me gerust een bericht. Je krijgt een antwoord terug.

Danny behaalde al nominaties in verschillende internationale fotowedstrijden, zoals de prestigieuze BBC Wildlife Photographer Of The Year. Dit is een kleine selectie:

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.