SIDEBAR

Google Nik Collection & Lightroom

mrt 24 2016

Hoe installeer je de plugins van Nik Collection in Lightroom? Dat zie je in deze video.

Meer online leren over Lightroom?
Ontvang tijdens het paasweekend 50% korting op de online cursus Lightroom!

>> Klik hier voor meer info over de online cursus Lightroom >>

Onder de fotografen die nu een online cursus Lightroom bestellen, wordt met Pasen 1 winnaar gekozen die zijn cursus krijgt terugbetaald!

Bij de workshop stadsfotografie ontvang je eveneens een mini online cursus Lightroom die het gebruik van Silver Efex Pro (Nik Collection) uitlegt. Vorige workshop was op enkele uren volzet, wees er tijdig bij.

>> Meer info over de workshop stadsfotografie Antwerpen >>

 1. Pingback: Nik Collection vanaf nu gratis

 2. Lauwers Martine 

  Hoi Danny, bedankt voor je video uitleg om de Nik collectioneur op LR te installeren. Klaar en duidelijk.
  Ik probeer om ook een watermerk in LR te installeren, maar het lukt mij niet volledig. Na het bewerken van mijn watermerk en opslaan, kan het niet meer terug vinden. Kan je mij hiervoor ook een klare uitleg voor geven. Groetjes
  Martine

 3. Mona 

  Hallo Danny,
  Heel erg bedankt voor deze video. Ik heb wel een vraag bij de filter Sharpener Pro. Daar staan 2 exe bestanden in : pre-sharpener en output sharpener. Moet je die dan allebei importeren?

  • dannylaps 

   Hey Mona, je hebt enkel de output sgarpener nodig. Deze dient om je foto te verscherpen nadat je hem helemaal hebt bewerkt. De pre-sharpener dient om dit vooraf te doen. Maar die verscherping pas je met Lightroom zelf al toe.

 4. frank kloek 

  Hallo Danny, ik zit met een vraagje als je Dfine2 gebruikt in LR5.7 start hij PS 2015CC op en daar heb ik en probleem ik werk met PS2014 CC hoe kan ik dat verhelpen en dat hij wel degelijk in LR 5.7 blijft
  tevens hetzelfde probleem met color efex pro
  kan je me daar mee helpen
  groeten frank

  • dannylaps 

   Dag Frank, dat is omdat de koppelingen naar de plugins foutief staan. In de video zie je hoe je ze installeert. Zoals je kiest voor ‘huidige instellingen opslaan als nieuwe voorinstelling’ (in de video op ongeveer 2 minuten), kan jij dat je de bestaande voorinstellingen verwijdert. Dat moet jij doen: verwijder ze allemaal, en installeer ze opnieuw zoals in de video. Dan werkt het.

 5. Pingback: Fotografie Danny Laps

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.