Witte Hoge Venen

In Jan Vermeer zijn Natuurfoto Magazine uitgave december 2015 / januari vind je een artikel terug over de Hoge Venen. Dit heeft als ondertitel ‘Voor de langste, de mooiste winters’. De tekst is geschreven door Frieda Van Essen, die dit prachtig stukje België heel mooi omschrijft. De foto’s zijn van mijn hand. Ze dateren al van een aantal jaar terug, toen het nu al winter was en er een dik pak sneeuw lag op de venen.

Ik verlang nu al terug naar ijs en sneeuw, maar het lijkt nog wel even wachten. Voorlopig blijft het dus tot sneeuwfoto’s kijken, tot het echt zover is. De foto’s die bij het artikel zijn geplaatst, vind je terug in dit portfolio. In het magazine staan er enkele bijschriften over hoe je zo’n foto’s maakt. Bovendien staat er een heel artikel in van collega Johan Van de Watering over het fotograferen van sneeuwlandschappen.

In Natuurfoto Magazine vind je een kortingscode voor de online cursus Lightroom. Ik kan je er hier ook een cadeau geven: gebruik code DANNYLAPSBE en ontvang 20% korting op cursuslightroom.com/online/

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.