SIDEBAR

Trappen met schaduw

0 comments
sep 24 2015

’t Is weer voorbij die mooie zomer… Toen ik in het zonnige Göteborg rondstapte, viel mijn oog op de schaduwen van trappen. Ze waren vaak moeilijk te fotograferen omdat ik met een 35mm camera werkte. Ik kon niet genoeg inzoomen, of ik kon niet dichtbij genoeg komen.

Daarom laat ik hierbij ook de ‘mislukte’ foto zien, die ik eerst maakte. Door blijven op zoek te gaan, vond ik uiteindelijk wel de ideale trappen. De zon moet dan ook nog voldoende schijnen, en langs de juiste kant op de trappen vallen. Maar het geeft wel een leuk resultaat met die schaduwen.

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.