SIDEBAR

Vier op een rij

mrt 20 2016
Post's featued image.

Binnenkort staat de workshop stadsfotografie op het programma. Zo’n workshop is eigenlijk het hoogtepunt van een lange voorbereiding. Een jaar lang ben ik wekelijks bezig geweest met de beste locaties in Antwerpen te zoeken om te fotograferen. Dat is niet zo eenvoudig, want ze moeten bovendien nog in een route passen. Een route die per tram wordt afgelegd.

Tijdens citytrips / buitenlandse reizen maak ik veel gebruik van de metro. Het is een snel vervoersmiddel, en bovendien kom je mooie stations tegen. In Antwerpen moet je er wat achter zoeken. Er zijn enkele stations zoals bv. Astrid of Plantijn die wat zijn gemoderniseerd. Zij verdienen zeker een bezoek met fototoestel. Toen ik deze vier op een rij fotografeerde, was ik er onmiddellijk van overtuigd een goed tramstation te hebben. Het geluk zat mee dat er vrij snel iemand passeerde die aan het drinken was van zijn drinkenbus.

De workshop stadsfotografie vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016. Inschrijven is nog mogelijk, maar wees er snel bij want het is een heel succesvolle workshop. En bovendien een leuke dagactiviteit!

>> Klik hier voor meer info & inschrijven >>

Submit a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.