WORKSHOP NAJAAR IN HET DUIN

Duin, strand en zee vormen het decor voor een fotografische ontdekkingstocht tijdens de herfst aan de kust.

We gaan op zoek naar zandstructuren, paddenstoelen en duin- en zeelandschappen. Laat je met deze workshop verrassen over hoe prachtig de Belgische kust is tijdens de herfst.

Duinlandschap met helmgras

PRAKTISCH

Waar: Koksijde
Datum: zondag 30 oktober 2016
Hoelaat: van 13.30 tot 17.30 uur
Tarief: 65 euro (58,5 € leden Landschap vzw)

LAATSTE PLAATS (vrijgekomen door annulatie)

Workshop najaar in het duin (macro en landschap)

INFO OVER DEZE WORKSHOP

Tijdens het najaar zit er een ongelofelijke schat verborgen in het duin. Ben je als natuurfotograaf al elk jaar een bos ingedoken om de herfst in beeld te brengen? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en nu naar de kust te trekken!

Deze workshop starten we in de duinen. We fotograferen er duinlandschappen, zandstructuren, herfstkleuren, paddenstoelen en planten. Tegelijk ontdek je hoe rijk deze biotoop is, en wat voor een wondermooie paddenstoelen er in het zand van het duin kunnen groeien. Het zandtulpje (tweede foto hieronder) is een soort waarheen we absoluut op zoek gaan! De kans is bijzonder groot dat we het vinden.

Danny Laps begeleidt je met veel enthousiasme tijdens deze workshop. Hij laat je zoveel mogelijk in het duin ontdekken en op een creatieve manier fotograferen.

In de duinen doen we vooral aan macro- en landschapsfotografie. Naarmate het verder avond wordt, stappen we verder door richting strand. We stellen ons op de ideale plek om om de zee te fotograferen. De flauwe, klassieke zonsondergang slaan we over. Je zal leren er iets origineel mee te doen! Zelfs wanneer de zon helemaal weg is, experimenteren we nog even met lange sluitertijden.

Deze workshop is dus bestemd voor de veelzijdige fotograaf, die zich verder wil bekwamen in macrofotografie en landschapsfotografie.

Deze workshop is bestemd voor de veelzijdige natuurfotograaf, die zich verder wil bekwamen in macrofotografie en landschapsfotografie. We behandelen dus meerdere onderwerpen, waardoor je absoluut wat zal opsteken tijdens deze workshop.

Nadat je deze workshop hebt gevolgd, heb je algemene richtlijnen en tips voor macrofotografie, landschapsfotografie en creatieve fotografie aan de kust. Bovendien zullen veel fotografen de veelzijdigheid van de duinen ontdekken & de kust.

Elke natuurfotograaf weet dat het heel belangrijk is op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Ik ben er zeker van dat je bij je volgend bezoek aan de kust terugkeert naar hier!

kortingledenlandschapvzwDeelname aan deze workshop kost 65 euro.

Inclusief:
– Online nabespreking.
– Professionele begeleiding.
– Hapje en drankje.

Korting:
– Leden van Landschap vzw ontvangen 10% euro korting.
Een deel van de inkomsten van deze workshop gaat naar Landschap vzw.

Tarief:
– Standaard: 65 euro.
– Leden Landschap vzw: 58,5 euro.

Een frisse, jonge natuurbeweging steunen en in de toekomst nog kortingen krijgen? Word dan nu lid van Landschap VZW. Klik hier voor meer info.

De workshop vindt plaats op zondag 30 oktober 2016, start om 13.30 uur en eindigt rond 17.30 uur.

Afspraakplaats in Koksijde. Je ontvangt vooraf een document met alle praktische info.

Indien het weer niet geschikt is, word je vooraf verwittigd en wordt de workshop geannuleerd. Dat betekent dat je de keuze krijgt om uit te stellen naar een latere datum (indien mogelijk) of volledige terugbetaling van je inschrijvingsgeld.

Opgelet: deze workshop kan ook doorgaan bij regenachtig weer. Dit kan een meerwaarde vormen voor je foto’s. Uiteraard moeten de omstandigheden aangenaam blijven, anders wordt er geannuleerd.

Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Camera

Type camera geschikt voor deze workshop:
Compactcamera met macrofunctie / Systeemcamera / Reflexcamera

Objectieven / lenzen

Volgende objectieven zijn aanbevolen voor deze workshop:
Macrolens / Standaardlens / Lichte telelens

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen die je zeker van pas zullen komen:
Statief (nodig voor macrofotografie) / Rijstzak (nodig voor macrofotografie)

Hulpmiddelen die niet noodzakelijk zijn maar wel bruikbaar:
Reflectiescherm / Filters (polarisatie / grijsverloop / ND filter) / Blaasbalgje

Kledij

Zorg voor buitenkledij, aangepast aan de weersomstandigheden. De wandelafstanden zijn heel beperkt, dus een lichte schoen volstaat. Door het zand in de duinen en op het strand is een hogere schoen aanbevolen.

Je schrijft je op deze website in voor de workshop. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving pas echt geldig, en heb je recht op deelname.

EEN VOORSMAAKJE

NU AANMELDEN

Een moment geduld aub.
Een moment geduld aub.

Bekijk hier het overzicht van alle workshops

Bedankt voor je interesse in deze workshop. Fotografen die eerder deelnamen aan een workshop van mij, waren heel tevreden over de begeleiding. Ik hoop dat jij ook merkt dat ik de workshop met veel tijd en zorg voor je heb samengesteld! Misschien zie ik je binnenkort bij een andere workshop?!

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.