Sommige paddenstoelen groeien op de wortels van helmgras. Ze hebben namelijk een substraat nodig om zich op te kunnen hechten in het duinzand dat voortdurend in beweging is.

Najaar in het duin

Duin, strand en zee vormen het decor voor een fotografische ontdekkingstocht tijdens de herfst aan de kust.

24-10-2020 en 25-10-2020


COVID-19 beleid: indien de workshop niet kan doorgaan omwille van de dan geldende maatregelen, krijg je het deelnamebedrag volledig terugbetaald!

Volgens de huidige situatie kan de workshop doorgaan. Voldoende afstand houden is dé maatregel. Je inschrijvingsgegevens worden bewaard voor contact tracing.

Bovendien werk ik in kleine groep: enkel zo kan je een goeie workshop volgen! En er kan minstens 2 meter afstand tussen de deelnemers worden gehouden. Veilig en verantwoord!

Deze workshop nu boeken

Ticket kopen

Beschrijving workshop

We gaan op zoek naar zandstructuren, paddenstoelen en duin- en zeelandschappen. Laat je met deze workshop verrassen over hoe prachtig de Belgische kust is tijdens de herfst.

Tijdens het najaar zit er een ongelofelijke schat verborgen in het duin. Ben je als natuurfotograaf al elk jaar een bos ingedoken om de herfst in beeld te brengen? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en nu naar de kust te trekken!

Deze workshop starten we in de duinen. We fotograferen er duinlandschappen, zandstructuren, herfstkleuren, paddenstoelen en planten. Tegelijk ontdek je hoe rijk deze biotoop is, en wat voor een wondermooie paddenstoelen er in het zand van het duin kunnen groeien.

Danny Laps begeleidt je met veel enthousiasme tijdens deze workshop. Hij laat je zoveel mogelijk in het duin ontdekken en op een creatieve manier fotograferen.

In de duinen doen we vooral aan macro- en landschapsfotografie. Naarmate het verder avond wordt, stappen we verder door richting strand. We stellen ons op de ideale plek om om de zee te fotograferen. De flauwe, klassieke zonsondergang slaan we over. Je zal leren er iets origineel mee te doen! Zelfs wanneer de zon helemaal weg is, experimenteren we nog even met lange sluitertijden.

Deze workshop is dus bestemd voor de veelzijdige fotograaf, die zich verder wil bekwamen in macrofotografie en landschapsfotografie.

DOELGROEP

Deze workshop is bestemd voor de veelzijdige natuurfotograaf, die zich verder wil bekwamen in macrofotografie en landschapsfotografie. We behandelen dus meerdere onderwerpen, waardoor je absoluut wat zal opsteken tijdens deze workshop.

Nadat je deze workshop hebt gevolgd, heb je algemene richtlijnen en tips voor macrofotografie, landschapsfotografie en creatieve fotografie aan de kust. Bovendien zullen veel fotografen de veelzijdigheid van de duinen ontdekken & de kust.

Elke natuurfotograaf weet dat het heel belangrijk is op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Ik ben er zeker van dat je bij je volgend bezoek aan de kust terugkeert naar hier!

BENODIGDHEDEN

Camera: systeemcamera / spiegelreflex / compactcamera met macrofunctie

Objectieven: macrolens / standaardlens / lichte telelens

Hulpmiddelen: statief en/of rijstzak, reflectiescherm, filters, blaasbalgje

Kledij: stevige, hoge wandelschoenen zijn aanbevolen.

Conditie: goede conditie vereist! Wandelafstanden zijn beperkt maar het losse zand vraagt inspanning!

PRAKTISCH

Koop hier online je ticket voor de workshop. Betalen kan direct via de Bancontact app, Paypal/Visa/Mastercard. Je krijgt onmiddellijk toegang tot de praktische info over de workshop.
Het is eveneens mogelijk te betalen via bankoverschrijving. Na bevestiging (enkele werkdagen) ontvang je ook de toegang tot alle info.
Persoonlijke begeleiding in kleine groep (max. 6 deelnemers) gegarandeerd!
Info onder voorbehoud!

Deze workshop nu boeken op 24-10-2020

Ticket kopen voor 24-10-2020 (15.00-19.00 uur)

Deze workshop nu boeken op 25-10-2020

Ticket kopen voor 25-10-2020 (14.00-18.00 uur)