Inloggen op account

Om je cursussen op dannylaps.be terug te vinden moet je inloggen op je account. Hiervoor kies je het menu ‘online cursussen’ en je klikt op ‘inloggen’. Ook wanneer je op de winkel bent ingelogd, ben je al automatisch ingelogd op je online cursussen. Handig hé! Dan kan je naar de volgende stap!


Curriculum

Ga naar jouw online cursus. Dit doe je terug via het menu ‘online cursus’, en selecteer hier de cursus die je volgt.

Je komt op de cursuspagina. Daar zie je de beschrijving van de cursus. Klik op het tabblad ‘curriculum’.

In het curriculum vind je jouw cursusinhoud terug. Wanneer je bent ingeschreven op een cursus, en ingelogd op je account, verdwijnen de slotjes achter de titels.

Klik op de titel van een les, en je kan deze bekijken. Het is best de lessen in volgorde te bekijken, omdat er een opbouw in zit. Je kan evengoed ze willekeurig door mekaar volgen.


Overzicht voltooide lessen

Om een handig overzicht te behouden, kan je na het voltooien van een les klikken op ‘completed’. In het curriculum staat er dan een vinkje achter de les. Zo weet je perfect welke les je al hebt gevolgd, en de welke nog niet.


Test je kennis

Na het voltooien van een cursus kan je jouw kennis testen via de kwis. Deze bestaat uit een vragenreeks. Op het einde van de vragenreeks, klik je op ‘review’. Dan kan je alle vragen en antwoorden overlopen. Onder elk antwoord staat nog eens extra uitleg van mij.

 


Danny Laps op de Kalmthoutse Heide (met gele Nikon Z6)

Veel plezier!

De online cursussen op dannylaps.be zijn heel compleet en een geweldige leerervaring!

Je zal zeker merken dat er achter de lessen zit verscholen dat ik al jarenlang in de onderwijswereld werk, en hiervoor uiteraard pedagogisch ben opgeleid.